حامیم: چگونه گوشی یا تبلت خود را به سریعترین و کاراترین حالت ممکن شارژ کنیم
صبح جمعه است و شما قصد دارید تا با دوستان خود برای تفریح بیرون بروید؛ لباسهای مورد علاقه خود را پوشیدهاید، موهای خود را مرتب کردهاید و از هر نظر آماده شروع یک روز خوب با دوستان خود هستید. اما ناگهان با چراغ هشدار گوشی خود مبنی بر اتمام شارژ باتری مواجه میشوید. همه ما احتمالاً در چنین شرایطی قرار گرفتهایم و میدانیم که به هیچوجه در چنین شرایطی احساس خوبی به ما دست نمیدهد. اما ما امروز برای شما چند روش داریم که سعی میکنیم بسیار ساده آنها را بیان کنیم تا با استفاده از آنها بتوانید گوشی یا تبلت خود را به سریعترین و کاراترین شکل ممکن شارژ نمایید. لطفا با ما همراه باشید.
1. هنگام شارژ، گوشی خود را در حالت Airplane قرار دهید یا گوشی خود را خاموش کنید
این روش به احتمال زیاد برای بسیاری از خوانندگان ما تازگی ندارد. زمانی که گوشی شما در حالت استندبای قرار دارد، مقدار اندکی انرژی مصرف میکند ولی با فعالسازی حالت Airplane این مقدار اندک باز هم کاهش مییابد و باعث میشود تا شارژ گوشی با سرعت بیشتری انجام شود. حتی میتوانید گوشی خود را خاموش کنید؛ در این صورت شارژ گوشی شما حتی از حالت قبل هم سریعتر انجام میشود.
2. از شارژر اصلی گوشی خود استفاده نمایید؛ درگاه USB کامپیوتر شما انتخاب مناسبی نیست
در بسیاری از موارد شارژری که به همراه گوشی یا تبلت شما عرضه شده است با سرعت بیشتری به شارژ گوشی یا تبلت شما نسبت به درگاه USB کامپیوتر میپردازد. دلیل این امر این است که یک درگاه USB 2.0 در یک کامپیوتر، خروجی 0.5 آمپری را فراهم میکند و خروجی درگاه USB 3.0 نیز که از طریق اتصال دهنده آبی رنگ داخل درگاه قابل تشخیص است، نهایتا تا 0.9 آمپر افزایش مییابد. به عبارت دیگر گجتهای شما با سرعت کمتری شارژ میشوند. یک شارژر گوشی عادی حداقل جریان یک آمپری را فراهم میکند و این در حالی است که شارژرهای تبلتها معمولا نرخی معادل 2 آمپر دارند. هرچه که میزان این آمپرها بیشتر باشد دستگاه شما سریعتر شارژ میشود.
3. از شارژری استفاده کنید که مقدار بیشتری آمپر در اختیار شما میگذارد
همانطور که پیشتر اشاره کردیم شارژرهای تبلتها میتوانند جریانی معادل 2 آمپر و حتی بیشتر را در اختیار شما قرار دهند. اگر فرض کنیم که شما شارژر یک تبلت را در اختیار دارید و برای شارژ گوشی خود از آن استفاده نمایید، در این صورت گوشی شما با سرعت بیشتری شارژ خواهد شد. اما اگر شارژر تبلت در اختیار ندارید، شارژرهای دیواری قدرتمند چندان هم گران نیستند و می توانید از آنها هم استفاده کنید. نگران نباشید استفاده از یک شارژر قویتر برای گوشی شما منجر به انفجار گوشی نمیشود. شما به سادگی میتوانید میزان خروجی شارژر خود را با مطالعه موارد نوشته شده روی آن متوجه شوید. به دنبال عددی باشید که بعد از آن حرف A نوشته شده است.
4. از درگاه USB مک استفاده نمایید (برای شارژ آیفون و آیپد)
اگر شارژر دیواری در اختیار ندارید برای شارژ آیفون یا آیپد خود از درگاه USB مک استفاده نمایید. مکهای جدید وقتی که یکی از آیدیوایسها (iDevice) به آنها متصل میشود جریان خروجی از درگاه را تا 1.1 آمپر افزایش میدهند.
5. از نرمافزارهای رسمی منتشر شده توسط شرکتها برای افزایش جریان خروجی درگاهها استفاده کنید
بسیاری از درگاههای USB موجود در کامپیوترها جریان خروجی بین 0.5 تا 0.9 آمپر را ارائه میدهند؛ البته استثناهایی هم وجود دارد. به هرحال برای مثال ایسوس برنامهای برای ویندوز به نام Ai Charger دارد که برای افزایش جریان خروجی از درگاهها البته در مادبوردهای سازگار با این نرمافزار طراحی شده است. گیگابایت هم ابزاری مشابه در این زمینه دارد که به صورت یک درایور نصب میگردد و on/off Charge نامیده میشود. اگر با سختافزار کامپیوتر آشنایی مختصری دارید میتوانید با یک بررسی ساده متوجه شوید که آیا چنین نرمافزاری برای کامپیوتر شما وجود دارد یا خیر. فقط بار دیگر یادآوری میکنیم که ابتدا مطمئن شوید که نرمافزاری که نصب میکنید توسط شرکت معتبر سازنده مادربورد سیستم شما ارائه شده باشد.
6. از ChargeDr استفاده نمایید
ChargeDr یک افزایش دهنده شارژ USB است که باعث می شود تا خروجی یک درگاه USB کامپیوتر افزایش یابد. این وسیله با برقراری ارتباط با اجزای درونی کامپیوتر شما، موجب افزایش جریان خروجی میگردد. البته ممکن است این ابزار در بعضی از کامپیوترها نسبت به دیگر کامپیوترها بهتر عمل کند. قیمت این ابزار در حدود 20 دلار است.
7. یا یکی از اینها بخرید
این یک کابل میکرو USB است که بطور همزمان میتواند به دو درگاه USB متصل شود و جریان را از هر دوی آنها گرفته و به گوشی شما بدهد. این کابلها به خصوص زمانی که شارژر گوشی شما کنارتان نیست، بسیار به کار میآیند.
«حامیم ارتباط، مجری تخصصی پیاده سازی پسیو شبکه های کامپیوتری، برق اضطراری، دوربین مداربسته و چاه ارت»