پیش از این بهنظر میرسید که گجتهای پوشیدنی با استقبال چندانی مواجه نشده و توسط موج جدید فناوریها به زیر گرفته خواهد شد؛ اما آمارهای فروش و استقبال از این گجتها، واقعیتهای بسیاری را روشن کرده است. یکی از این ابزارهای هوشمند اکولیوس ریفت است که هنوز رسماً برای عموم کاربران عرضه نشده؛ با این حال فروش ۸۵,۰۰۰ دستگاه از این گجت گویای استقبال و آیندهی روشن برای این ابزارها است.
اکولیوس ریفت و پروژهی مورفیوس سونی، از جملهی گجتهای پوشیدنی در زمینهی واقعیت مجازی است که با استقبال خوبی مواجه شدهاند. این استقبال نهتنها در حمایتها و اظهار علاقههای کاربران مشهود است، بلکه آمارهای فروش اکولیوس ریفت نیز گواهی بر این مدعی است. آمارهای ارائه شده توسط اکولیوس در مورد ابزاری که هنوز برای عموم کاربران در دسترس نبوده و فقط برای توسعهدهندگان عرضه میشود، تا حدودی نشاندهندهی وجود افقهای روشن برای چنین ابزارهایی است.
پس از فروش ۶۰,۰۰۰ دستگاه از اکولیوس ریفت بهعنوان اولین نسل از این گجت کمی بعد از آغاز به کار این کمپانی بهعنوان یک استارتآپ در کیکاستارتر، این کمپانی با نسخهی DK2 قادر به دستیابی به آمار فروش ۲۵,۰۰۰ دستگاهی شده است. اکولیوس DK2 را در نمایشگاه لوازم الکترونیکی که دی ماه سال گذشته در لاسوگاس برگزار شد، معرفی کرد.
شاید خرید کمپانی اکولیوس توسط فیسبوک، یکی دیگر از شواهد برای موفقیت اینگونه ابزارها باشد. مطمئناً پشتیبانی یک کمپانی بزرگ میتواند پیامدهای خوشایندی برای اکولیوس داشته باشد؛ چراکه این کمپانی دیگر دغدغهای از جانب مسائل مالی همچون گذشته نداشته و میتواند تمرکز خود را روی فروش محصولات و عرضهی هرچه سریعتر آنها قرار دهد.